Την λαϊκή αγορά της Πέμπτης στην Νέα Μηχανιώνα επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», κ. Γιώργος Χατζηβαλάσης.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ο κ. Χατζηβαλάσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και εμπόρους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των λαϊκών.

Τα παράπονα που του εξέφρασαν τόσο οι δραστηριοποιούμενοι στις λαϊκές της Νέας Μηχανιώνας όσο και πολίτες, με τους οποίους συνομίλησε, αναφορικά με την αδιαφορία που εισπράττουν από την παρούσα δημοτική αρχή γύρω από τα προβλήματα τους, ήταν πολλά.

Ο Γιώργος Χατζηβαλάσης συζήτησε με τους κατοίκους της γειτονιάς και τους εργαζόμενους της αγοράς για τις παρεμβάσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους.

xatzibalasis-drasi-politwn

Στο μεταξύ σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου ”Ανοικτή Πρόσκληση” στους κατοίκους της Νέας Μηχανιώνας για συζήτηση καθώς και παρουσίαση του προγράμματος της Παράταξης ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει απευθύνει ο επικεφαλής του συνδυασμού και Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Θερμαϊκού κ. Γιώργος Χατζηβαλάσης.

Συγκεκριμένα, η σημερινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ της Νέας Μηχανιώνας στις 19:00.

giorgos-chatzivalasis-thermaikos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ το σχόλιό σας
Το όνομά σας εδώ