ΠΕΡΑΙΑ ΧΙΟΝΙΑ
Μάχη για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση μετά τον χιονιά που έπληξε τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες, δίνουν τα συνεργεία του δήμου Θερμαϊκού.
ΠΕΡΑΙΑ ΧΙΟΝΙΑ

Δεν έχουν τέλος τα παράπονα κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού, οι οποίοι αναφέρουν ότι τα προβλήματα από τον χιονιά παραμένουν ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους του δήμου.

Στην Περαία, μπορεί η κεντρική Ανθέων να έχει ανοίξει, ωστόσο, ο δρόμος είναι παγωμένος, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να πραγματοποιείται με μεγάλες δυσκολίες. Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, δεν έχουν καθαριστεί οι κάθετοι δρόμοι, με αποτέλεσμα να καθίσταται  επικίνδυνη η κυκλοφορία των οχημάτων.

Προσπάθεια γίνεται να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και σε Μηχανιώνα, Αγγελοχώρι, Κερασιά. Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θρασύβουλος Παζαρόπουλος, στις περιοχές της Μηχανιώνας, του Αγγελοχωρίου και της Κερασιάς, η κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους είναι καλή και προβλήματα παρουσιάζονται σε κάποια στενά. Αυτή την ώρα επιχειρούν 6 μηχανήματα τα οποία ρίχνουν θαλασσόνερο. Όπως είπε σε μία με δύο ημέρες η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως.

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε όλους τους κεντρικούς δρόμους ανοιχτούς σε Μηχανιώνα, Αγγελοχώρι και Κερασιά. Σε δρόμους που είναι στενοί δεν μπορούν να μπουν μηχανήματα. Επιστρατεύσαμε τρία διαβολάκια για να κρατήσουμε όλη την δημοτική ενότητα Μηχανιώνας σε καλό επίπεδο. Είναι σε έλεγχο η κατάσταση», υπογράμμισε ο κ. Παζαρόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ το σχόλιό σας
Το όνομά σας εδώ