Το πρόγραμμα της Παράταξης ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο για τον Δήμο Θερμαϊκού κ. Γιώργο Χατζηβαλάση εκδόθηκε πρόσφατα σε ένα καλαίσθητο και περιεκτικό φυλλάδιο.

Συγκεκριμένα στο φυλλάδιο παρουσιάζονται οι γενικές θέσεις του συνδυασμού ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ απλά και κατανοητά. Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ ωραία δουλειά της Παράταξης η οποία εστιάζεται σε δράσεις που έχουν σκοπό να κάνουν την καθημερινότητα του Πολίτη στον Δήμο Θερμαϊκό πιο εύκολη και πιο ανθρώπινη σε όλους τους τομείς στοχεύοντας παράλληλα σε ένα σύγχρονο και αναπτυξιακό πρόγραμμα για τον Δήμο μας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Παράταξης ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΛΑΣΗΣ στην ιστοσελίδα του ανεξάρτητου συνδυασμού στο facebook στην διεύθυνση :  https://www.facebook.com/g.chatzivalasis/    η μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία της Παράταξης που βρίσκονται στην διεύθυνση: Αμπελοκήπων 47 Β στην Περαία.

Το βιογραφικό του κ. Γιώργου Χατζηβαλάση καθώς και πληροφορίες και τους Υποψηφίους της Παράταξης μπορείτε να βρείτε εδώ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΛΑΣΗΣ – ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δείτε το συνοπτικό φυλλάδιο της ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ:

drasi-politwn-1drasi-politwn-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ το σχόλιό σας
Το όνομά σας εδώ