Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Παράταξης του νυν Δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη στην Περαία.

Το δελτίου τύπου που εκδόθηκε από την Παράταξη Θερμαϊκός Νέα Πορεία με επικεφαλής τον Γιάννη Μαυρομάτη έχει ως εξής:

” Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» στην Περαία

Ακόμη περισσότεροι, ακόμη ισχυρότεροι! Οι πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού έδειξαν για πολλοστή φορά την αγάπη και την αμέριστη στήριξη τους στο πρόσωπο του Γιάννη Μαυρομάτη, «τον Γιάννη τους», όπως τον αποκαλούν κατακλύζοντας απόψε (07/05/2019), στον αγιασμό και τα εγκαίνια, το εκλογικό κέντρο της Περαίας του συνδυασμού μας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία».
Η αποδοχή του κόσμου, όπως έχει καλλιεργηθεί όλα αυτά τα χρόνια καθημερινά μέσα από έργα αλήθειας και πράξεις ανθρωπιάς, δείχνει το δρόμο της Νέας Πορείας που έχει ξεκινήσει στο Δήμο μας: Να συνεχίσουμε το όραμα μας για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και την επόμενη τετραετία, όπως αναλύεται στο πρόγραμμα μας, που έχουμε καταθέσει. Μαζί με τους 121 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και την απαιτούμενη εμπειρία, συγκροτούμε το πολυπληθέστερο ψηφοδέλτιο νίκης στο Δήμο μας και ζητούμε καθαρή εντολή ώστε να μη χαθεί καμία μέρα στην ανάπτυξη του τόπου μας.”

thermaikos-nea-poreia-11

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ το σχόλιό σας
Το όνομά σας εδώ