Με χθεσινή του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα ο Υποψήφιος Σύμβουλος της Παράταξης Θερμαγικός Κώστας Κούτουκας διαψεύδει επί της ουσίας τις εξαγγελίες που προέρχονται από τον συνδυασμό του κ. Μαυρομάτη σχετικά με το έργο της Ανάπλασης Κέντρου Οικισμού Μεσημερίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχαν δει το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα και Δελτία Τύπου τα οποία μιλούσαν για «Πράσινο φως» για το έργο και για θετική αξιολόγησή του από το Πρόγραμμα CLLD/LEADER.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούτουκας αναφέρει:

«Έτσι ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ χρηματοδοτείται έργο στο Δήμο μας από Πρόγραμμα LEADER. Είμαι βέβαια ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα, δημόσια και ιδιωτικά, αποδεικνύοντας ότι η τοπική ανάπτυξη, η πρόοδος και οι καλύτερες συνθήκες ζωής γίνονται με έργα και όχι με λόγια.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ……»
Τα παραπάνω δημοσίευσε αντιδήμαρχος του Δήμου και ευτυχώς το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Όπως αναφέρεται στα παρακάτω έγγραφα το έργο της ανάπλασης της πλατείας Mεσημερίου το οποίο κατατέθηκε στο LEADER δυστυχώς δεν θα γίνει αφού δεν είναι επιλέξιμο λόγω προϋπολογισμού.
Στο έγγραφο που χρησιμοποιήθηκε για να δείξει την δήθεν ένταξη λείπουν δύο στήλες. Η μία δείχνει την βαθμολογία και η άλλη την ένταξη ή μη του έργου. Ολόκληρος ο προϋπολογισμός της υποδράσης του προγράμματος είναι 600,000,00 Ευρώ ενώ οι δύο πρώτοι που προηγούνται, ζητούν 650,000,00 εξαντλώντας ολόκληρο το πρόγραμμα.
Άνθρακες ο θησαυρός, δυστυχώς για τον τόπο μας.
Δημοσιεύω για του λόγου το αληθές τους δύο πίνακες, ο ένας είναι δημοσιευμένος στην ιστοσελίδα της ΑΝΕΘ, ο αληθής ή για την ακρίβεια ο ολόκληρος, ο άλλος ο «λειψός», αλήθεια που δημοσιεύεται εκτός από το fb?
Δυστυχώς δεν βλέπουν οι δημότες «έργα αλήθειας».

Από κάτω παρατίθενται οι δύο εν λόγω πίνακες:

pinakas1

Στην έρευνα που πραγματοποιήσαμε πράγματι ο δεύτερος πίνακας είναι αυτός που είναι αναρτημένος στην επίσημη σελίδα της Αναπτυξιακής Νομού Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΑΝΕΘ). Εάν υπάρχει επίσημη απάντηση από την μεριά της παράταξης του κ. Μαυρομάτη ή από την Αντιδήμαρχο της οποίας το δημοσίευμα επικαλείται ο κ. Κούτουκας θα την δημοσιεύσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ το σχόλιό σας
Το όνομά σας εδώ